VILLA BORGHESE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1020 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Villa Borghese. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 19:40 Heerlijke pizza's en ravioli. Snelle levering in een goede verpakking. Ook goed rekening gehouden met de allergieen en dieetwensen. Verzoek tijdens plaatsen bestelling was om de ravioli in boter en salie saus te bereiden... en dat was verrukkelijk!
24 feb 2024 om 12:06 Heerlijke pizza, snelle levering.
15 feb 2024 om 19:08 Very tasty! I will order again! Thank you for this food
6 feb 2024 om 22:17 Yummy!
4 feb 2024 om 9:23 The pizza was excellent and the food delivered fast, as always, so no complaints about that. However, the carbonara was too salty and too creamy, and dare I say slightly off-putting.
1 feb 2024 om 21:32 Carpaccio was heerlijk. De tagliato di manco was taai met veel vet. Jammer
31 jan 2024 om 21:31 Heerlijke pizza en super bezorging!
30 jan 2024 om 20:03 Food was good, but missing items from order.
29 jan 2024 om 23:15 Great
27 jan 2024 om 21:29 De lasagne was smakeloos en de pizza slap ofwel niet gaar
26 jan 2024 om 7:32 Bestelling was ruim 45 min te laat. Na gebeld te hebben ‘ging de pizza net in de oven’. Als ze zelf even hadden gebeld was ik minder ontevreden geweest.
25 jan 2024 om 21:56 3 pizza's besteldven daar hebben we ruim € 51 voor betaald. Na 1,5 uur werden ze eindelijk bezorgd, wat wij absurd lang vinden. Daarbij stond er op de doos donderdag avond pizza avond voor € 9,95. We hadden dus eigenlijk maar € 30 hoeven betalen...